Sportovec roku 2020

Vážení studenti - vrcholoví sportovci.

Jako každý rok byla vypsána anketa o nejlepšího sportovce ČZU v roce 2020. Podmínky přihlášení najdete níže. Vyzýváme všechny sportovce, kteří dosáhli hodnotných sportovních výkonů, aby se do ankety přihlásili. Nejlepší sportovci budou oceněni a finančně ohodnoceni. Započítávají se dosažené výsledky a výkony v období od 1. ledna do 31. prosince 2020. Vyplněnou přihlášku do ankety s popisem svých letošních výkonů zašlete na uvedenou mailovou adresu ve vyhlášce do 22. ledna 2021.

Sportu zdar.

KTV ČZU

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.